ارائه ۱۶ مقاله در همایش ملی "عبدالرزاق کاشانی،عزالدین محمود کاشانی و عبدالصمد نطنزی

۰۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷ کد : ۹۰۳۸ اخبار همایش
تعداد بازدید:۲۱۶۱
رئیس مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان از ارائه ۱۶ مقاله توسط پژوهشگران و محققان سراسر کشور در همایش ملی "عبدالرزاق کاشانی عزالدین محمود کاشانی و عبدالصمد نطنزی" خبر داد.

دکترمحمد مشهدی نوش آبادی اظهار کرد: با توجه به 40 مقاله ارسالی  به دبیرخانه همایش ملی عبدالرزاق، عزالدین محمود کاشانی وعبدالصمد نطنزی، پس از داوری 16 مقاله توسط داوران برای ارائه در همایش انتخاب شده است.

وی با اشاره به اینکه این همایش ملی در16 محور فراخوان داده شده بود، افزود: تمام مقالات ارسالی داوری شده اند و چکیده آنها در قالب کتابی در روز همایش به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

وی تصریح کرد: بخش عمده این مقالات بر محور کتاب "مصباح الهدایه" عزالدین محمود کاشانی و تاویلات القران تفسیرعرفانی عبدالرزاق کاشانی، معماری و تزئینات مجموعه مسجد جامع و بقعه عبدالصمد نطنزی و موضوعات اجتماعی و فرهنگی کاشان در دوران ایلخانی اختصاص دارد.

رئیس مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان گفت: مجموعه مقالات ارسالی  مورد تایید مجددا بعد از رفع اشکالات توسط مؤلفان و ویرایش دقیق، در مجموعه ای منتشر خواهد شد. مقالات برتر پس از داوری مجدد در مجلات علمی - پژوهشی دانشگاه کاشان چاپ خواهند شد.

همایش ملی بررسی  آثار و اندیشه های  سه عالم بزرگ عرفان اسلامی- ایرانی دوران ایلخانی " عبدالرزاق کاشانی، عزالدین محمود کاشانی و عبدالصمد نطنزی در روزهای 23 و 24 آبان ماه جاری دردانشگاه کاشان و شهرستان نطنز برگزار خواهد شد.

نظر شما :